Pitten als Pipo

Pitten als Pipo

Bij het arrangement Pitten als Pipo kunt u kiezen tussen het overnachten in een pipo wagen of een trekkershut.

U wandelt bij het arrangement Pitten als Pipo beide dagen 7 of 12 kilometer door zeer gevarieerd landelijk en bosrijk gebied.
Kronkelend door de stille bos paadjes is een ontmoeting met een ree of een ander dier is zeker niet uitgesloten.

De trekkershut is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien.

In de trekkershut zijn bedden aanwezig. Het gaat hierbij om 2 keer een 2 persoons stapelbed en 1 keer een opklapbed.

Dekbedden, overtrekken lakens en slopen zijn bij de beheerder tegen geringe vergoeding verkrijgbaar. In de trekkershut is uw hond welkom.

Nog leuker is de Pipowagen. Deze nieuwe en zeer goed ingerichte wagen spreekt tot ieders verbeelding en laat oude tijden herleven. Deze is voorzien van een eigen volledig ingerichte keuken met koelkast,  een twee persoon en twee één persoonsbedden. Helaas mag uw hond niet in de pipowagen verblijven.

Voor uw maaltijden kunt u een fiets huren om even naar het dorp te fietsen. Er zit echter ook een goed en gezellig restaurant op loopafstand van de camping. Dit is restaurant ’t Olde Schot.

Ze zijn begonnen met 250 geiten. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een modern melkgeitenbedrijf met 1400 melkgeiten en 500 lammeren voor de opfok. Tijdens uw verblijf op de camping krijgt u uitgebreid de gelegenheid om kennis te maken met deze mooie vorm van landbouw.

Voor een prijsopgave van dit arrangement kunt u het beste met ons mailen, wij maken dan graag een persoonlijke prijsopgave voor u.

 

pipo wagen roekevisch

 

 

Pipowagen binnenkant

 

 

trekkershut