Ezelstal 
De 
Edelingen
Copyright © 1998 Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Ezelstal de Edelingen. Reisvoorwaarden | Boek uw reis
Welkom.Aanbieden.Ezeltochten.Zorgboerderij.Overige activiteiten.Gastenboek.over ons.Contact/links.
  Dagwandelingen, meerdaagse reizen met een ezel als lastdier

Een meerdaagse tocht is ook voor gezinnen met jonge kinderen heel leuk. Wel raden wij u aan als u wat langer op pad    wilt om regelmatig een rustdag bij te boeken.

 

Voor gezinnen met jonge kinderen hebben wij ook enkele huifkarren ter beschikking. De kinderen kunnen dan op de ezel    maar als ze moe zijn lekker even in de huifkar zitten.                                                                               

Meer.................

 

 

Een ezeltocht als onderdeel van uw groepsuitje. Voor bedrijven, familie of vrienden groepen bieden wij leuke arrangementen aan. Deze arrangementen kunnen vanaf een ½ dag tot meerdere dagen.

 

Wij hebben diverse leuke arrangementen ontwikkeld voor groepsuitjes met een ochtend, middag of een hele dag programma en eventueel als afsluiting een heerlijke barbecue voor uw gezelschap.

 

Ook kunnen wij ezel tochten combineren met andere activiteiten tijdens de wandeling. Inmiddels kunnen wij een uitgebreid programma aanbieden aan activiteiten. Wilt u zelfs overnachten met uw gezelschap, ook dit is geen probleem. Wij hebben in de omgeving diverse accommodaties voor kleine of grote groepen.

Inmiddels hebben wij een aantal scholen mogen verwelkomen. Wij hebben voor deze scholen een op maat gemaakt programma ontwikkeld en met groot succes. Het is zelfs mogelijk om met uw school of klas een aantal dagen te wandelen en te overnachten op boerderijen, een unieke ervaring voor de kinderen !

 

Ook kunnen wij zorgen voor rondleidingen, educatie middagen, fauna dagen, enz enz.

 

Wilt u meer informatie over de velen mogelijkheden ?

                                                                             Neem vrijblijvend contact met ons op !

We hebben diverse soorten wandelingen beschikbaar van een halve dag, een hele dag tot meerdere dagen met overnachting op diverse bijzondere locaties waarbij de ezel als lastdier met u meegaat. Kortom we hebben altijd een passende wandeling voor u en uw gezin.

 

Onze wandelingen is voor iedereen geschikt; voor het hele gezin, met vrienden, collega's of eens gewoon alleen. Onze omgeving leent zich bijzonder goed voor deze activiteit met prachtige landschappen, rust en ruimte. Het antwoord op de als maar jachtiger wordende wereld !

 

Een ezel is een fantastisch dier. Zeker niet zo lastig of koppig en eigenwijs als mensen vaak denken, het is een geweldig dier mits goed getraind. Een hele leuke reisgenoot die u zal verbazen over zijn kunnen en makken. U zult het zelf ervaren, wandelen met een ezel werkt ontspannend en u zult zich aanpassen aan het tempo van de ezel en meer genieten van de omgeving.

 

Er is voor een wandeling met onze ezels geen enkele ervaring voor nodig, onze ezels zijn goed getraind in het lopen met of zonder bepakking. Voordat u begint aan uw dag of meerdaagse wandeling volgt er eerst ezel-les hoe u met de ezel  om moet gaan.

Indien u een ezel huurt voor een dag wandeling, zorgen wij ervoor dat de ezel opgezadeld of ingespannen voor u klaar staat. U kunt een keuze maken uit onze dagtochten van 6 tot 15 kilometer. Onze wandelingen zijn voor iedereen geschikt; voor het hele gezin, met vrienden, collega's of eens gewoon alleen.

 

Na de koffie krijgt u ezel les, vervolgens lopen wij een stukje met u mee en alles u ervoor klaar bent gaat u zelf op avontuur.  

 

Als u de ezel voor een dag huurt, heeft u deze ook de hele dag tot uw beschikking, dus hoe laat u terug bent maakt niets uit, als u maar zorgt dat u voor het donker weer terug bent.

Een ezel huren voor meerdere dagen wordt door 85%  van onze gasten gedaan. We hebben diverse soorten wandelingen vanaf  2 dagen tot 4 weken met overnachting op diverse soorten accommodaties. De accommodaties kunnen van zeer primitief tot zeer luxe zijn.

 

Voordat u aanvangt met een meerdaagse ezel tocht, krijgt u van ons eerst uitleg over de route, accommodatie en    eventuele aanvullende informatie over uw route.

 

Vervolgens gaat u starten met onze ezel-les. U leert hoe u   de ezel goed moet bepakken, hoeven uitkrabben en verder moet verzorgen. Voordat u zelfstandig vertrekt, lopen wij nog een stukje met u mee en als u denkt dat u het zelf kan mag u het de volgende dagen zelf proberen.

Ezelstal de Edelingen

Kattekolkweg 1

7021 LK Zelhem       

 

Tel:    +31(0)314-620680

Mob: +31(0)6-21213854

Info@ezelstal.com

KVK: 09.165.942

 

Welkom.
Aanbieden.
Ezeltochten.
Zorgboerderij.
Overige activiteiten.
Gastenboek.
over ons.
Contact/links.

Iedereen die het leuk vindt om er gezellig even tussenuit te gaan.

 

Gezinnen met kinderen  maar ook zeker volwassenen zonder kinderen, mogen wij ieder jaar weer als klant begroeten.

 

De gemiddelde wandel afstand bedraagt 15 kilometer. Een afstand waar u de gehele dag over kunt doen.

 

Bovendien een afstand die voor jong en oud dus ook voor de ongeoefende wandelaar goed te doen is.

 

Voor kinderen is een meerdaagse tocht geweldig. Ze mogen hun ezel helemaal zelf verzorgen en natuurlijk moet hij bij u op de accommodatie voor het slapen nog

een knuffel krijgen.

Een ezel eigenwijs?

Nee hoor, slim !  Als een ezel iets niet vertrouwt

loopt hij eenmaal niet verder.  Dat wordt vaak gezien als eigenwijs. Maar eigenlijk geeft hij aan dat er iets niet in orde is. Dat kan bv een waterplas zijn,  waarvan u wel weet hoe diep die is, maar   hij niet.

 

Loop eens met een ezel en ervaar de ontspanning van het rustige tempo. Knuffel hem en hij geeft u een reactie terug. Verzorg hem en u hebt een vriend voor het leven.

Voor wie is een ezel tocht ?

E-mailadres: info@ezelstal.com