Waanzinnige wandelhutten

Waanzinnige Wandelhutten

U wandelt vier dagen ongeveer 15 kilometer per dag en overnacht drie nachten in luxe blokhutten. Op uw laatste accommodatie heeft u zelfs de beschikking over uw eigen keuken douche en toilet. De route leidt u merendeels door rustig bosgebied. U kunt uw eerste dag een keuze maken uit een route van 6 of 16 kilometer. De tweede en de derde dag wandelt u ongeveer 12 kilometer. Uw laatste dag is ook goed te doen 15 kilometer terug naar onze Ezelstal.

Op de camping kunt u overnachten met uw eigen tent maar wij hebben hier ook een zeer comfortabele blokhut. De blokhut heeft een woon en een slaapkamer met ruimte voor vier personen. Een eigen keuken met een koelkast. In de blokhut zijn honden niet toegestaan! In de centraal geplaatste hooiberg is nu een recreatieruimte er liggen altijd tijdschriften en er is koffie thee en limonade. Als u tijdens de vakantie niet zonder televisie kan kunt u hier uw favoriete programma bekijken.

De Volgende dag gaat de tocht ongeveer 15 kilometer verder naar Vorden Wij reserveren hier een overnachting voor u in de Wandelhut.

Een luxe hut op particulier terrein U bent hier de enige gast. Rust en privacy zijn dus ook gegarandeerd. Wandelhut  ‘Klein Windenberg’ ligt in een mooi en rustig gedeelte van de Achterhoek, in het buitengebied van  Vorden, met in de omgeving veel landgoederen, weilanden en bossen.Vorden is onder meer bekend door de  ‘Achtkastelen route’.

In de directe omgeving  zijn er veel mogelijkheden voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers.De hut staat op het erf van boerderij   ‘Klein Windenberg’.De ‘Achtkastelenroute’ en het  ‘Trekvogelpad ‘  (voorheen het ‘Gelrepad ‘) lopen hier langs en in de omtrek zijn veel andere gemarkeerde fiets- en wandelroutes.

Op loopafstand ligt het landgoed  ‘De Wiersse’,  waarvan de tuinen in de lente en in de zomer regelmatig worden opengesteld voor bezichtiging.Een wat langere wandeling,  door de bossen van Staats Bosbeheer,  brengt je naar het grootste  ”hagendoolhof’  ter wereld.

In de hut zijn 3 bedden. Een vierde bed kunnen we bijplaatsen.De hut is goed geïsoleerd en er is verwarming, zodat het ook mogelijk is om er in de winter te verblijven.Op de bedden liggen dekbedden.  Lakens kun je zelf meenemen of bij ons huren. Het sanitair (douche en toilet) en de keuken zijn in de boerderij tegenover de hut (10 m).

Er is koud en warm water en in de keuken is keukengerei en servies, dat je kunt gebruiken voor het koken. In de omtrek zijn meerdere restaurants. De dichtstbijzijnde ligt op één  kilometer afstand, tien minuten lopen. ‘ s Morgens kunnen we eventueel het ontbijt en lunchpakket verzorgen.

U wandelt de derde dag 15 kilometer naar een middelgrote camping te Hengelo (gld) De camping biedt u goede voorzieningen en is o.a door hetopenluchtzwembad een heerlijke plek om nog een extra rustdag bij te boeken. U overnacht op een rustige plek in de luxe Finse blokhut. De ezels staan in het weiland tegenover uw blokhut, een garantie voor de hele dag knuffelplezier.

Uw laatste wandeldag is een tocht van ongeveer 15 kilometer naar de Ezelstal. Een route die in te korten is tot 12 kilometer.

In januari volgende prijzen voor het jaar 2015.