Openingstijden:

In 2022 hanteren wij andere openingstijden dan voorheen.
Wij zijn buiten de schoolvakanties en de zomerperiode (15 juni t/m 15 september) in de weekenden gesloten.
Doordeweeks zijn wij geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 16.00.
Feestdagen wanneer wij open zijn in 2022: 5 mei, Hemelvaart en 1ste en 2e Pinksterdag.
Wanneer wij geopend zijn bent u uiteraard van harte welkom op ons terras, om te kijken bij de dieren of om te gaan wandelen met een ezel of alpaca.
Voor een wandeling werken wij op afspraak, u kunt het beste via de website of via de mail de afspraak hiervoor maken.

Het voelt heel vreemd om juist in de weekenden gesloten te zijn voor de horeca en de wandelingen, maar wij zijn ook een zorgboerderij. De reden dat wij dit besloten hebben is dat onze zorgboerderij groeit en wij staan voor goede kwaliteit van zorg. De wandelingen en horeca zijn onderdeel van de zorgboerderij, maar passen daar helaas niet altijd bij, echter zoals gezegd blijven we wel de doordeweekse dagen geopend voor u.

Onze dieren gaan het gehele jaar vanwege de zorgboerderij rond 15.30 uur naar binnen.
Vanwege de weersomstandigheden kan het zijn dat wij eerder sluiten.

Route

Hieronder vindt u de route naar ons toe en onze openingstijden.

Vanaf Arnhem(snelweg)/Doetinchem:

U gaat van Doetinchem via de Zelhemseweg (N315) richting Zelhem. Bij de tweede rotonde gaat u links af, de Hummeloseweg (N330) op. Vervolgens neemt u de eerste afslag rechts. Dit is de Wisselinkweg. Vervolgens neemt u de eerste weg rechts, dit is de Kattekolkweg. U ziet ons aan de linkerkant.

Vanaf ‘s-Heerenberg/Doetinchem:

U volgt de N316 die in ‘s-Heerenberg begint naar Doetinchem. In Doetinchem blijft u de N316 volgen richting Zelhem. Bij de rotonde met de N330 gaat u rechts af. Vervolgens neemt u de eerste weg links, dit is de Wisselinkweg. Daarna neemt u de eerste weg rechts, dit is de Kattekolkweg. U ziet ons aan de linkerkant.

Vanaf Zutphen/Vorden/ Hengelo:

U komt vanaf Zutphen via de Vordenseweg (N319) richting Vorden om vervolgens de rondweg (N316) langs Hengelo te nemen. U komt door Velswijk en op de eerstvolgende rotonde gaat u links af. Dit is de Hummeloseweg (N330). Vervolgens neemt u de eerste weg links, dit is de Wisselinkweg. Daarna neemt u de eerste weg rechts, dit is de Kattekolkweg. U ziet ons aan de linkerkant.

Vanaf Ruurlo:

U neemt vanaf Ruurlo de Zelhemseweg (N315) richting Zelhem. U gaat bij de derde rotonde rechts af de Hummeloseweg (N330). Vervolgens neemt u de eerste weg rechts, dit is de Wisselinkweg. Daarna neemt u de eerste weg rechts, dit is de Kattekolkweg. U ziet ons aan de linkerkant.

Vanaf Doesburg/Hummelo:

Vanaf Doesburg neemt u de Rijksweg (N317) tot Laag Keppel. Bij het stoplicht gaat u links af, de Hummeloseweg op. Op de eerste rotonde gaat u rechts af (N314). Op de tweede rotonde gaat u recht door, dit is de Zelhemseweg (N330). Vervolgens neemt u de eerste weg links, dit is de Wisselinkweg. Daarna neemt u de eerste weg rechts, dit is de Kattekolkweg. U ziet ons aan de linkerkant.