Route & openingstijden 

Hieronder vindt u de route naar ons toe en onze openingstijden.

Vanaf Arnhem(snelweg)/Doetinchem:

U gaat van Doetinchem via de Zelhemseweg (N315) richting Zelhem. Bij de tweede rotonde gaat u links af, de Hummeloseweg (N330) op. Vervolgens neemt u de eerste afslag rechts. Dit is de Wisselinkweg. Vervolgens neemt u de eerste weg rechts, dit is de Kattekolkweg. U ziet ons aan de linkerkant.

Vanaf ‘s-Heerenberg/Doetinchem:

U volgt de N316 die in ‘s-Heerenberg begint naar Doetinchem. In Doetinchem blijft u de N316 volgen richting Zelhem. Bij de rotonde met de N330 gaat u rechts af. Vervolgens neemt u de eerste weg links, dit is de Wisselinkweg. Daarna neemt u de eerste weg rechts, dit is de Kattekolkweg. U ziet ons aan de linkerkant.

Vanaf Zutphen/Vorden/ Hengelo:

U komt vanaf Zutphen via de Vordenseweg (N319) richting Vorden om vervolgens de rondweg (N316) langs Hengelo te nemen. U komt door Velswijk en op de eerstvolgende rotonde gaat u links af. Dit is de Hummeloseweg (N330). Vervolgens neemt u de eerste weg links, dit is de Wisselinkweg. Daarna neemt u de eerste weg rechts, dit is de Kattekolkweg. U ziet ons aan de linkerkant.

Vanaf Ruurlo:

U neemt vanaf Ruurlo de Zelhemseweg (N315) richting Zelhem. U gaat bij de derde rotonde rechts af de Hummeloseweg (N330). Vervolgens neemt u de eerste weg rechts, dit is de Wisselinkweg. Daarna neemt u de eerste weg rechts, dit is de Kattekolkweg. U ziet ons aan de linkerkant.

Vanaf Doesburg/Hummelo:

Vanaf Doesburg neemt u de Rijksweg (N317) tot Laag Keppel. Bij het stoplicht gaat u links af, de Hummeloseweg op. Op de eerste rotonde gaat u rechts af (N314). Op de tweede rotonde gaat u recht door, dit is de Zelhemseweg (N330). Vervolgens neemt u de eerste weg links, dit is de Wisselinkweg. Daarna neemt u de eerste weg rechts, dit is de Kattekolkweg. U ziet ons aan de linkerkant.

Openingstijden:

Helaas zijn wij, i.v.m. het corona virus gesloten.
Doordat corona om zich heen grijpt heeft de overheid de beslissing genomen dat de horeca moet sluiten.
Dit houdt voor ons in dat wij ook de wandelingen met de ezels en alpaca’s tijdelijk moeten annuleren/stopzetten.
Ook onze kinderboerderij en speeltoestellen sluiten wij tijdelijk zodat wij het voor onze zorgvragers een veilige werkplek houden.
Wij hopen dat het corona virus snel zal verdwijnen en wij de wandelingen met de dieren en de horeca weer kunnen aanbieden.
Onze excuses voor het ongemak.

Januari t/m maart:

Maandag t/m vrijdag:  09.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag: 09.30 uur tot 16.00 uur
Zondag: Gesloten

April t/m oktober:

Maandag t/m zondag:  09.00 uur tot 16.00 uur

November en december:

Maandag t/m vrijdag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag: 09.30 uur tot 16.00 uur
Zondag:  Gesloten

Onze dieren gaan het gehele jaar vanwege de zorgboerderij rond 15.30 uur naar binnen.
Vanwege de weersomstandigheden kan het zijn dat wij eerder sluiten.

logo de edelingen.