Openingstijden:

Vanaf 28 april is het weer mogelijk om een wandeling te maken met een van onze dieren! Ook gaat dan onze horeca weer open.
Onze wandelingen kunnen starten tussen 10.30 uur en 14.00 uur.
Ons terras is geopend van 12.00 uur tot 16.00 uur.

Januari t/m maart:

Maandag t/m vrijdag:  09.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag: 09.30 uur tot 16.00 uur
Zondag: Gesloten

April t/m oktober:

Maandag t/m zondag:  09.00 uur tot 16.00 uur

November en december:

Maandag t/m vrijdag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag: 09.30 uur tot 16.00 uur
Zondag:  Gesloten

Onze dieren gaan het gehele jaar vanwege de zorgboerderij rond 15.30 uur naar binnen.
Vanwege de weersomstandigheden kan het zijn dat wij eerder sluiten.

Route

Hieronder vindt u de route naar ons toe en onze openingstijden.

Vanaf Arnhem(snelweg)/Doetinchem:

U gaat van Doetinchem via de Zelhemseweg (N315) richting Zelhem. Bij de tweede rotonde gaat u links af, de Hummeloseweg (N330) op. Vervolgens neemt u de eerste afslag rechts. Dit is de Wisselinkweg. Vervolgens neemt u de eerste weg rechts, dit is de Kattekolkweg. U ziet ons aan de linkerkant.

Vanaf ‘s-Heerenberg/Doetinchem:

U volgt de N316 die in ‘s-Heerenberg begint naar Doetinchem. In Doetinchem blijft u de N316 volgen richting Zelhem. Bij de rotonde met de N330 gaat u rechts af. Vervolgens neemt u de eerste weg links, dit is de Wisselinkweg. Daarna neemt u de eerste weg rechts, dit is de Kattekolkweg. U ziet ons aan de linkerkant.

Vanaf Zutphen/Vorden/ Hengelo:

U komt vanaf Zutphen via de Vordenseweg (N319) richting Vorden om vervolgens de rondweg (N316) langs Hengelo te nemen. U komt door Velswijk en op de eerstvolgende rotonde gaat u links af. Dit is de Hummeloseweg (N330). Vervolgens neemt u de eerste weg links, dit is de Wisselinkweg. Daarna neemt u de eerste weg rechts, dit is de Kattekolkweg. U ziet ons aan de linkerkant.

Vanaf Ruurlo:

U neemt vanaf Ruurlo de Zelhemseweg (N315) richting Zelhem. U gaat bij de derde rotonde rechts af de Hummeloseweg (N330). Vervolgens neemt u de eerste weg rechts, dit is de Wisselinkweg. Daarna neemt u de eerste weg rechts, dit is de Kattekolkweg. U ziet ons aan de linkerkant.

Vanaf Doesburg/Hummelo:

Vanaf Doesburg neemt u de Rijksweg (N317) tot Laag Keppel. Bij het stoplicht gaat u links af, de Hummeloseweg op. Op de eerste rotonde gaat u rechts af (N314). Op de tweede rotonde gaat u recht door, dit is de Zelhemseweg (N330). Vervolgens neemt u de eerste weg links, dit is de Wisselinkweg. Daarna neemt u de eerste weg rechts, dit is de Kattekolkweg. U ziet ons aan de linkerkant.